MEREVELDSEWEG 9 | 3585 LH UTRECHT | T 030 251 47 80 | INFO@MEREVELD.NL
Over Mereveld Bel me terug >>

Green Key

Green Key garandeert groen genieten

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Mereveld: Gouden Green Key locatie

Milieubewust ondernemen is voor Green Key locatie Mereveld als vanzelfsprekend. Het is dan ook niet voor niets dat onze locatie de trotse bezitter is van het gouden Green Key certificaat. Dit kwaliteitscertificaat werd ons voor het eerst in 2012 uitgereikt.

Duurzame bedrijfsvoering typeert Mereveld

Onze Gouden Green Key locatie gaat altijd zuinig om met energie en water. Of het nu om zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren of timers voor airconditioning en verwarming gaat, Mereveld heeft oog voor mens en milieu. Er wordt niet meer gewassen dan nodig, en dat doen wij met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook het effect op natuur en milieu. Lees gerust verder over ons MVO-beleid.