MEREVELDSEWEG 9 | 3585 LH UTRECHT | T 030 251 47 80 | INFO@MEREVELD.NL
Over Mereveld Bel me terug >>

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in de genen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een actueel onderwerp. Mereveld werkt niet alleen duurzaam omdat het zo hoort, maar omdat het vanzelfsprekend is. Het sluit aan bij de waarde die wij hechten aan onze kwaliteit van werken. Mereveld kiest met liefde voor fairtrade, recyclebare, bio-gecertificeerde, energie-efficiënte en streekgebonden ingrediënten.

Trots op Gouden Green Key certificaat

Ons eerlijke werken werd al in 2012 met het Gouden Green Key certificaat bezegeld. Dit is het internationale MVO-keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, zoals vergader- en congreslocaties. Het keurmerk wordt toegekend aan ondernemingen die serieus en controleerbaar bezig zijn met zorg voor milieu en natuur in hun omgeving. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor één jaar toe en controleert ieder jaar opnieuw. Tot op de dag van vandaag beschikt Mereveld over het Gouden Green Key certificaat.

Duurzaam inkoopbeleid

Mereveld zet zich actief in voor een duurzaam inkoopbeleid. Doel is om daarmee ook onze samenwerkingspartners te stimuleren voor duurzamere inkoop. Al sinds 2011 vragen wij onze grootste leveranciers om een duurzaamheidsverklaring te ondertekenen. Daarmee maken wij afspraken voor het inrichten en verbeteren van een eigen MVO beleid. Ook na ondertekening van de verklaring blijft Mereveld met betrokken partijen in gesprek. Zo dragen wij ons steentje bij aan het verbeteren van het effect van diensten en producten op mens en milieu.