MEREVELDSEWEG 9 | 3585 LH UTRECHT | T 030 251 47 80 | INFO@MEREVELD.NL
TOP
BRUILOFTKom naar de
OPEN TOP TROUW-LOCATIE ROUTE>>
Trouwen Bel me terug >>

Bruiloft in Utrecht om van te dromen

< < TERUG

Is de grote dag van jullie bruiloft in gedachten al aangebroken? De voorpret begint vast en zeker met het bewonderen van de nieuwste bruidsmode. Bedenk dat ook de huwelijkslocatie bepalend is voor de beleving van de bruiloft. Het kiezen van de accommodatie hoort dan ook hoog op de weddingplanner thuis. Maar waar moeten jullie op letten om die droomlocatie te vinden?

Bruiloft Utrecht? Mereveld is om verliefd op te worden!

Door jullie bruiloft in hartje Nederland te organiseren, is de locatie voor iedereen goed bereikbaar. Utrecht ligt centraal in ons land en is daarmee een geschikte feestlocatie. Zeker als er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is.

Mereveld is zo’n trouwlocatie, dichtbij Utrecht en inclusief een grote gratis parkeervoorziening. Dit zal niet alleen door jullie bruiloftsgasten gewaardeerd worden, maar ook door bijvoorbeeld de band. En wat is er mooier dan een indrukwekkende aankomst met het gekozen trouwvervoer? Bij trouwlocatie Mereveld in Utrecht is er ruimte genoeg om jullie met een warm welkom te ontvangen.

Romantiek tussen Utrechtse landerijen

Het prachtige natuurgebied van de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen geeft jullie bruiloft in Utrecht een natuurlijke glans. Ook fotografen zijn keer op keer blij met het groene decor. De ambiance van het landelijke leven rondom Utrecht is tevens voelbaar in de vier zalen van Mereveld. Allemaal met een authentieke uitstraling gecombineerd met eigentijdse faciliteiten.

Perfect gastheerschap voor jullie bruiloft in Utrecht

De dag zelf mag alleen maar uit genieten bestaan. Zijn er al ceremoniemeesters uitverkoren? Wij raden aan om het draaiboek voor de bruiloft in veilige handen te brengen. Het team van Mereveld denkt graag mee en ondersteunt waar nodig. Vele bruidsparen gingen jullie voor, dus zij weten van de hoed en de rand. Samen zorgen ze ervoor dat jullie trouwdag in Utrecht een gouden randje krijgt.

Mereveld officieel erkend als trouwlocatie in Utrecht

Voor de wettelijke ceremonie is een ambtenaar van de burgerlijke stand nodig. De gemeente Utrecht vertelt alles over hun trouwambtenaren. Van tevoren vindt een gesprek met de ambtenaar plaats, zodat de speech bij jullie huwelijksvoltrekking een persoonlijk tintje krijgt.

Kijken jullie elkaar het liefste op een bijzondere locatie in de ogen om het jawoord te geven? Bruiloften hoeven al lang niet meer traditioneel op het gemeentehuis plaats te vinden. Mereveld is aangewezen als officiële trouwlocatie in Utrecht om in het huwelijksbootje te stappen!

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een receptie, diner of feest bij het Utrechtse Mereveld te organiseren. Voordat jullie de bruiloftslocatie vastleggen, lichten wij graag nog wat tipjes van de sluier op.

Tips voor jullie bruiloft

1. Jullie trouwdatum
Is er een geliefde datum voor de bruiloft? Check dan of de gewenste trouwlocatie in Utrecht nog vrij is op deze speciale dag.

2. Het programma
Allerlei trouwerijen zijn mogelijk. Gaat het om een dagdeel of complete dag en avond in het Utrechtse? Goed om samen een besluit over te nemen.

3. De gastenlijst
Houden jullie van een flinke opkomst of een kleinschalige bruiloft? Houd hier rekening mee bij het boeken van zalen. Zo biedt trouwlocatie Mereveld plaats aan een gezelschap van 50 tot 700 personen.

4.  Welke stijl
Ingetogen chic of spetterend trendy? Trouwlocatie Mereveld past de aankleding van de bruiloft aan op jullie ideeën. Ook geven de gastvrije eigenaren suggesties voor eten en drinken uit eigen keuken.

Klinkt Mereveld als ultieme bruiloftslocatie in Utrecht?

Natuurlijk zorgt je geliefde voor vlinders in je buik. Bij Mereveld geloven wij dat ook een huwelijkslocatie het hart sneller kan laten kloppen. Daarom zijn jullie van harte welkom om de sfeer van Mereveld te proeven. Komen jullie kennismaken aan de Mereveldseweg?

Vraag meer informatie op om alvast weg te dromen over dé bruiloft in Utrecht.