De vergaderlocatie in omgeving Utrecht

Nieuwe content sectie

Vergaderruimte Utrecht

Vergaderruimte Utrecht? Het vinden van de juiste vergaderruimte is niet altijd even gemakkelijk. Voor een top vergaderruimte Utrecht bent u bij Mereveld aan het juiste adres. Met zes unieke zalen die allemaal zijn voorzien van originele oude elementen in combinatie met een prachtig design is het mogelijk om in alle rust te vergaderen. Neem direct contact op voor meer informatie!

MAIL MIJ DE BROCHURE BEL MIJ VOOR INFORMATIE

WAAROM VERGADEREN IN EEN VERGADERRUIMTE EN NIET ‘GEWOON’ OP KANTOOR?

Natuurlijk is het mogelijk om in een eigen kantoorpand te vergaderen, dit kost in veel gevallen minder tijd en is goedkoper. Toch zijn er zeker voordelen voor het ‘buiten de deur vergaderen’, oftewel het vergaderen op een externe locatie. Een voordeel van buiten de deur vergaderen is het vergaderen in een inspirerende omgeving. Een andere omgeving kan leiden tot nieuwe inzichten en tot een betere band met de collega en/of zakenpartner. Hierom vergaderen bedrijven die direct stappen willen maken vaak op een externe locatie, ze doen hier meer inspiratie op en gaan hierdoor ‘outside the box’ denken.

Een tweede voordeel van het kiezen voor vergaderlocatie omgeving Utrecht is het feit dat men minder gestoord wordt tijdens de vergadering. Een collega kan nu immers niet binnen lopen om iets te vragen. Hiernaast geeft een vergadering op een andere locatie aan dat er een bepaalde urgentie is. Dit zorgt voor een actievere houding van de deelnemers, wat leidt tot betere besluiten.

Naast bovenstaande voordelen wordt er tijdens een vergadersessie op locatie vaak effectiever vergaderd. Dit komt doordat de ruimte voor een bepaalde tijd is gehuurd en men vaak binnen deze tijd een besluit wil nemen. Hierdoor worden ellenlange discussies voorkomen en komt men over het algemeen eerder tot een goed besluit.

Tot slot zijn in de meeste vergaderruimtes verschillende vergaderbenodigdheden aanwezig. Denk hierbij aan een beamer, flip-overs en overige visuele middelen die de vergadering versoepelen.

TEAMBUILDING

Naast alle bovenstaande voordelen van het vergaderen op externe locatie, zien organisaties dit ook als een kans om er een speciale dag van te maken. Hierbij staan naast de vergadering ook andere activiteiten centraal. Dit kunnen verschillende soorten activiteiten zijn voor verschillende soorten doeleinden. Wat we veel zien is dat vergaderruimtes worden afgehuurd en hiernaast leuke workshops worden gegeven of dat de dag verder wordt opgevuld met een lekkere lunch of diner. Dit kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een jaarlijks bedrijfsuitje of bedrijfsjubileum. Wat de reden ook is, een dag met het team op een externe locatie zorgt ook voor het versterken van een onderlinge band. Sterker nog, deelnemers zullen zich extra gewaardeerd voelen omdat er in hen geïnvesteerd wordt. Bij het vergaderen op een externe locatie wordt ervoor gezorgd dat het niemand aan iets ontbreekt. Ook bij vergaderruimte Utrecht voorzien wij u van allerlei gemakken en faciliteiten. De deelnemers kunnen elkaar op deze dag beter leren kennen, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, terwijl er ondertussen hard gewerkt of getraind wordt. Een productieve combinatie dus! Zeker op een externe en inspirerende omgeving kan de teambuilding optimaal worden benut.

WAAR OP TE LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN GOEDE VERGADERLOCATIE? – 5 TIPS

  1. Kies voor een goede bereikbaarheid van de locatie: Denk hierbij aan genoeg parkeergelegenheid en een goede aanrijroute vanaf een snelweg. De centrale ligging van deze vergaderruimte Utrecht is natuurlijk handig als deelnemers uit verschillende gebieden moeten komen.
  2. Zoek een ruimte met de juiste sfeer: denk hierbij aan een antwoord op de volgende vragen: Is het de bedoeling dat de vergadering formeel of informeel is? Hoe belangrijk is comfort? Is het de bedoeling dat de creativiteit wordt gestimuleerd of moeten er direct knopen doorgehakt worden?
  3. Bekijk vooraf of alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Mocht het de bedoeling zijn om vooraf aan de vergadering een presentatie te geven dan is het gemakkelijk om een beamer in de ruimte te hebben. Denk hiernaast aan flip-overs voor het noteren van bepaalde zaken en de toegang tot een WiFi netwerk.
  4. Zijn er cateringmogelijkheden? Eten en drinken is natuurlijk belangrijk, zeker bij langdurige vergaderingen. Bekijk daarom altijd van te voren wat de mogelijkheden zijn en bespreek deze met de werknemers van de locatie.
  5. Maak de kosten vooraf duidelijk. Door van te voren de kosten en het budget duidelijk te maken voorkomt u verrassingen achteraf.

VERGADERRUIMTE UTRECHT: DE VOORDELEN VAN VERGADEREN BIJ MEREVELD?

Een luxe en besloten omgeving, lekker eten, moderne faciliteiten en een goede service. In onze ogen erg belangrijke aspecten voor een goede vergaderruimte. Door goed te letten op deze aspecten streven we ernaar om het u zo comfortabel mogelijk te maken. De zes vergaderruimtes die aanwezig zijn, zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u ongestoord vergaderen om de meeting vervolgens succesvol af te sluiten.

Duurt de vergadering wat langer dan gepland? Het is bij Mereveld mogelijk om de laatste zaken door te spreken bij een uitgebreide lunch of exclusief diner. Een praktisch voordeel van Mereveld is de ruime eigen parkeergelegenheid. Hierdoor is uw vergaderruimte Utrecht goed te bereiken.

Meer weten? Neem direct contact op met Mereveld