MEREVELDSEWEG 9 | 3585 LH UTRECHT | T 030 251 47 80 | INFO@MEREVELD.NL
Bezoek ons op
EVENEMENT-CONTACT
9 MAART IN AHOY >>
Zakelijk Bel me terug >>

Zakelijk

Zakelijk evenement in unieke sfeer

Wilt u uw bedrijfsbijeenkomst in een landelijke omgeving organiseren? Met een praktische ligging in Nederland? Dan is Mereveld perfect voor uw congres, vergadering, conferentie, klantendag en informatiebijeenkomst. Hoe klein of groot uw evenement ook is, op Mereveld ervaart u altijd een besloten sfeer, omdat iedere zaal eigen faciliteiten heeft. Bovendien maakt u gegarandeerd indruk met de culinaire verwennerijen uit onze eigen keuken.

Eigentijdse locatie voor zakelijk succes

Onze accommodatie heeft vier zalen en is geschikt voor 50 tot 700 zakelijke bezoekers. De historische sfeer van ons pand is verrijkt met moderne faciliteiten, zoals geavanceerde apparatuur voor presentaties. Terwijl uw collega's en/of relaties geïnspireerd raken door het uitzicht op de landerijen, worden in de keuken bijzondere gerechten bereid. Behoefte aan een extra dimensie? Groepsactiviteiten in de groene omgeving helpen om het onderlinge gevoel van vertrouwen te bevorderen. Wij denken graag met u mee.

U kunt rekenen op professionele service tijdens uw bedrijfsevent. Kom kennismaken en bekijken wat Mereveld zo inspirerend maakt. Laat ons terugbellen voor een afspraak.

Via de pagina documentatie kunt u uitgebreide documentatie aanvragen.