zakelijk

Evenementenlocatie utrecht als geen ander!

Utrecht is door de centrale ligging een ideale evenementenlocatie. Accommodatie Mereveld is helemaal perfect, want hier parkeren genodigden gewoon gratis voor de deur. Bovendien maakt het karakteristieke pand middenin de natuur een overgetelijke indruk.

Van congres tot groots feest en van klantendag tot receptie: evenementenlocatie Mereveld verzorgt het allemaal op topniveau. Aan elk detail wordt hier in Utrecht dan ook gedacht. Of het nou gaat om een informatief dagprogramma of een avondvullend meergangendiner.

Oude elementen sieren het trendy interieur en dat maakt evenementenlocatie Mereveld zo speciaal. Laat de foto’s inspireren voor een bijzonder evenement in Utrecht!

EVENEMENTENLOCATIE UTRECHT MET GOUDEN GREEN KEY CERTIFICERING

De zalen van Mereveld bieden plaats aan 50 tot maar liefst 700 gasten. Naar wens worden de ruimtes gekoppeld. Sprekers hebben er profijt van de modernste communicatiemiddelen. Of mag de high tech geluidsinstallatie aan voor een knallend dansevent? Dat de bezoekers over de evenementenlocatie in Utrecht zullen napraten, staat bij Mereveld vast.

Locatie Mereveld in Utrecht regelt ieder evenement op maat, zowel zakelijk als particulier:

  • Luxe zalen en groot terras
  • Professionele evenementenbegeleiding
  • Originele keuken met eerlijke ingrediënten
  • Ook officiële trouwlocatie

Kies voor dé evenementenlocatie Utrecht en bespreek nu de mogelijkheden bij Mereveld!