Congreslocatie Utrecht

Mereveld (Congreslocatie Utrecht) is dé plek in Utrecht om uw congres te houden. Dat komt niet door een enkel gebied waarop Mereveld uitblinkt, maar door de combinatie van luxe zalen, goede service en flexibiliteit. Daarnaast voldoet Mereveld aan alle eisen die u aan een moderne congreslocatie mag stellen. In deze blog vertellen we u dan ook graag meer over Mereveld als congreslocatie. 

Nieuwe content sectie

MAIL MIJ DE BROCHURE BEL MIJ VOOR INFORMATIE

De belangrijkste criteria

In 2018 werd het Highprofile Locatieonderzoek uitgevoerd onder 626 opdrachtgevers voor meeting- en evenementenlocaties in Nederland. Daaruit kwamen de 7 belangrijkste criteria voort voor een congreslocatie. Hieronder gaan we kort in op de invulling die Mereveld geeft aan deze criteria.

Uitstraling en sfeer

Het karakteristieke, historische pand van Mereveld bestaat uit meerdere zalen en heerlijke buitenterrassen. Samen met eigentijdse, moderne aanvullingen zorgt dit er voor dat de uitstraling van onze locatie de verwachtingen veelal ruimschoots overtreft. U kunt dit terugzien aan de foto’s op de website en bent uiteraard ook van harte welkom om het zelf te komen bekijken.

Ligging en omgeving

Congreslocatie Utrecht Mereveld is gelegen tussen de prachtige Utrechtse landerijen, waardoor u het gevoel van een heerlijke bosrijke omgeving kunt ervaren. Het natuurschoon dat ons pand omringt geeft het geheel een fijne uitstraling en laat uw gasten even denken ver weg van de bewoonde wereld te zijn.

Bereikbaarheid met de auto en parkeergelegenheid

Hoewel de locatie doet denken aan een afgelegen locatie in het bos, is Mereveld juist zeer goed bereikbaar. De locatie ligt vlakbij de stad Utrecht en is op die manier voor zowel bestuurders als reizigers met het openbaar vervoer zeer gemakkelijk te bereiken. Wanneer u met de auto komt kunt u kosteloos gebruik maken van onze ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Prijs-kwaliteitverhouding

Bij Mereveld proberen we altijd een stapje extra te zetten om uw congres tot een fantastisch succes te maken. Op die manier garanderen we de kwaliteit die u op een locatie als de onze mag verwachten. De prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen, maar u zult merken dat de kwaliteit hier niet door beïnvloed wordt.

Catering (eten en drinken)

Vanuit onze eigen keuken verzorgen we culinaire hoogstandjes die aansluiten op uw wensen. Hierin is uiteraard ruimte voor eventuele dieet- of allergiewensen die uw bezoekers wellicht hebben. Van ontbijt tot buffet en van walking dinner tot uitgebreid diner, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Service op de dag zelf

Zoals aangegeven vinden we bij Mereveld dat een stapje extra zetten altijd een onderdeel hoort te zijn van onze service. Zo zorgen we er voor dat de service aansluit op de eisen die uw congres met zich meedraagt en dat het uw gasten nergens aan ontbreekt.

Aanwezigheid van meerdere zalen

Bij Mereveld beschikken we over zes mooie, eigentijdse zalen. In aanvulling daarop maakt u in de zomer indien gewenst gebruik van een van onze ruime terrassen.

De toegevoegde waarde van Mereveld

Naast onze invulling van de 7 belangrijkste criteria voor congreslocaties in Nederland zetten we zoals altijd nog een extra stapje om onze locatie tot de perfecte keuze te maken voor ieder congres. Hieronder kunt u terugvinden hoe wij dat doen.

Toegankelijkheid (rolstoel etc mindervaliden, geheel gelijkvloers)

Bij Mereveld is iedereen welkom. Dat geldt dus uiteraard ook voor mindervaliden met bijvoorbeeld een rolstoel. Onze locatie is geheel gelijkvloers en gemakkelijk te betreden voor iedereen.

Flexibiliteit

Wij begrijpen dat het succes van uw congres mede wordt bepaald door de mogelijkheden die de locatie biedt. Om die reden stellen we ons ten alle tijden flexibel op en overleggen we samen met u hoe we op de beste manier invulling kunnen geven aan uw wensen en eisen.

Alle benodigde faciliteiten

Om de flexibiliteit te waarborgen en te zorgen dat uw voorbereiding zoveel mogelijk wordt ontzorgt hebben we bij Mereveld alle benodigde faciliteiten in huis. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals kleedkamers maar ook aan technische faciliteiten zoals een geluidsinstallatie en Wifi verbinding.

De huidige trends

Tot slot begrijpen we bij Mereveld dat de huidige trends invloed hebben op de voorkeuren van uw bezoekers en wellicht ook die van u. Onze locatie is eigentijds met een landelijke uitstraling, maar we zorgen er daarnaast ook voor dat we aansluiten op de trends die momenteel de boventoon voeren. Dat doen we op de volgende manieren.

Trend: Alles in één oplossing

Onze congreslocatie Utrecht biedt u de mogelijkheid om nagenoeg al uw wensen door ons te laten verzorgen. Uitzonderingen hebben veelal betrekking op zeer specifieke wensen die u als organisator alleen zelf in kunt vullen, maar los daarvan kunt u bij ons alles onder één dak vinden.

Trend: Gezond en duurzaam

In onze keuken wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de beste producten uit onze streek. Op die manier geven we invulling aan deze trend.

Trend: Het ‘thuisgevoel’

In maar liefst drie van onze zalen komt u een haard tegen. In combinatie met de landelijke uitstraling en onze prettige service proberen we er voor te zorgen dat u en uw gasten zich volledig op hun gemak voelen. Dat is het thuisgevoel bij Mereveld.

We zien u graag

Bent u nog op zoek naar een congreslocatie Utrecht? Neem dan contact met ons op. We zien u graag verschijnen!