De #1 Evenementenlocatie Utrecht! Wij denken mee!

Nieuwe content sectie

Evenementenlocatie Utrecht

Utrecht is door de centrale ligging een ideale evenementenlocatie. Accommodatie Mereveld is helemaal perfect, want hier parkeren genodigden gewoon gratis voor de deur. Bovendien maakt het karakteristieke pand middenin de natuur een onvergetelijke indruk. Wilt u meer weten over deze evenementenlocatie in Utrecht? Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie.

Mereveld zorgt voor een topniveau!

Van congres tot groots feest en van klantendag tot receptie: evenementenlocatie Mereveld verzorgt het allemaal op topniveau. Aan elk detail wordt hier in Utrecht dan ook gedacht. Of het nu gaat om een informatief dagprogramma of een avondvullend meergangendiner. We zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt! Mereveld maakt elk evenement bijzonder voor u en uw collega’s of gasten.

Een bijzondere locatie

Oude elementen sieren het trendy interieur en dat maakt deze evenementenlocatie Utrecht zo speciaal. De verschillende zalen zijn in verschillende stijlen ingericht. Denk hierbij aan een sfeervolle 3moderne zaal, een authentieke zaal en een chique stijlvolle zaal. Zo is er altijd een geschikte zaal voor uw evenement. Gaat u trouwen of organiseert u een seminar? Laat de foto’s u inspireren voor een bijzonder evenement in Utrecht!

GOUDEN GREEN KEY CERTIFICERING

Wij kiezen voor duurzaam, zodoende besteden wij aandacht aan het milieu.  Om dit te waarborgen, richten wij ons op waterbesparing en energiebesparing door zuinige kranen en apparatuur. Daarnaast hebben wij oog voor onze omgeving door het serveren van biologische streekproducten. Ook recycling en afvalwerking zijn bij ons van belang en zo streven we naar een zo duurzaam mogelijke omgeving. De gouden Green Key-certificering toont aan dat duurzaamheid dus hoog op ons lijstje staat.

Adembenemende zalen 

De zalen van Mereveld bieden plaats aan 50 tot maar liefst 700 gasten. Naar wens worden de ruimtes gekoppeld. Wilt u een unieke vergaderlocatie of een spetterend bedrijfsfeest voor al uw collega’s? Sprekers hebben profijt van de modernste communicatiemiddelen. Of mag de high tech geluidsinstallatie aan voor een knallend dansevent? Dat de bezoekers over de evenementenlocatie in Utrecht zullen napraten, staat bij Mereveld vast.

De voordelen van onze locatie:

Locatie Mereveld in Utrecht regelt ieder evenement op maat, zowel zakelijk als particulier:

  • Luxe zalen en een groot terras. Mereveld verzorgt binnen- en buitenevenementen; bij ons vindt u de geschikte locatie voor elke gelegenheid.
  • Professionele evenementenbegeleiding. Heeft u iets te vieren of zoekt u een unieke vergaderruimte? Wij staan graag voor u klaar om uw evenement goed te laten verlopen en zo tot een groot succes te maken. Voor elke gelegenheid bieden wij de begeleiding die u wenst.
  • Originele keuken met eerlijke ingrediënten. Wilt u culinair dineren? Wij verzorgen een appetijtelijk ontbijt, een delicieuze lunch of een overheerlijk diner. Wij bereiden uw eten met de beste ingrediënten uit onze streek.
  • Mereveld als officiële trouwlocatie. Voor uw bruiloft is Mereveld dé evenementenlocatie Utrecht. Prachtige zalen bieden u de gelegenheid tot een bruiloft in chique, moderne of authentieke sferen. Uw wensen staan bij ons centraal, zodat uw huwelijksdag perfect wordt.

Bespreek de mogelijkheden

Kies voor dé evenementenlocatie Utrecht en bespreek nu de mogelijkheden bij Mereveld. Wij staan graag voor u klaar om elke gelegenheid onvergetelijk voor u te maken. Neem daarom contact met ons op of vraag een vrijblijvende brochure aan. 

Meer weten over Mereveld en de evenementenlocatie Utrecht? Neem contact op.

MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie