Feestlocatie Utrecht

Op zoek naar de perfecte feestlocatie in Utrecht? Voor bedrijfsfeesten, bruiloften/trouwerijen, recepties, jubilea, verjaardagen, reünies of andere gelegenheden bent u bij Mereveld aan het juiste adres. De feestlocatie in Utrecht biedt ruimte aan 50 tot wel 700 mensen, hierdoor is de locatie voor vrijwel ieder feest ideaal.

Feestlocatie Utrecht - Waarom kiezen voor Mereveld?

Voor een feest is het erg belangrijk dat er een goede locatie gekozen wordt. Een goede sfeer die bij de situatie past en de juiste entertainment zijn eerder noodzaak dan luxe. Bij evenementenlocatie Mereveld in Utrecht kunt u daarom zelf het entertainment regelen. Wilt u dit liever niet? Dan is het ook mogelijk om dit aan Mereveld over te laten. Er wordt dan samen gekeken naar de beste vorm van entertainment voor uw feest.

Naast goed entertainment bevordert ook goed eten en drinken de sfeer. Daarom neemt Mereveld voorafgaand aan het feest samen de perfecte culinaire omlijsting door om dit goed te verzorgen op de dag zelf. Naast deze punten is Mereveld met zijn landelijke en centrale ligging, ruime eigen parkeergelegenheid en met diverse sfeervolle zalen dé feestlocatie Utrecht bij uitstek.

Bekijk hier onze zalen

Waar op te letten bij het kiezen van een feestlocatie in Utrecht?

Op welke punten moet gelet worden bij het kiezen van een feestlocatie? Hieronder 4 punten uiteengezet.

Wat zijn de wensen van de locatie?

Het is handig om van te voren zelf alle wensen op een rijtje te zetten. Door een lijst te maken met waar een toplocatie aan moet voldoen wordt het gemakkelijker om een keuze te maken. Denk aan zaken als: budget, sfeer, de ligging, uitstraling van de locatie, en of de locatie nu juist ruim moet zijn of intimiteit moet uitstralen.

Toegankelijkheid van de feestlocatie

Een erg praktisch, maar daardoor belangrijk aspect, is de toegankelijkheid van de locatie. De locatie moet natuurlijk voor iedereen gemakkelijk te bereiken zijn. Denk aan gasten die slecht ter been zijn of invalide.

Entertainment

Is er entertainment geregeld of wordt dit geregeld? In de meeste gevallen is het mogelijk om het entertainment zelf te regelen. Anderen laten de entertainment liever over aan de verhuurder van de locatie. Mocht u de entertainment zelf regelen, bespreek dan goed welke regels hieraan gebonden zijn.

Overnachtingsmogelijkheden

Een goed punt om op te letten is of er mogelijkheden zijn om (in de buurt) te overnachten. Zeker als het gaat om een avondfeest is dit wenselijk. Misschien zijn er gasten die van ver moeten komen of liever niet meer in de auto stappen na een hele avond gezelligheid. Voor deze gasten is het prettig als er overnachtingsmogelijkheden zijn in de buurt.

Wat is mogelijk bij Mereveld?

Er is veel mogelijk bij Mereveld, voor zowel zakelijke als particuliere feesten is het dé feestlocatie Utrecht voor uw feest.

Mogelijkheden bedrijfsfeesten:

Het is mogelijk om uw bedrijfsfeest bij Mereveld te houden. Zoals al eerder vermeld is het mogelijk om feesten te organiseren voor 50 tot wel 700 personen. Ideale feestlocatie Utrecht voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, een goed diner, een themafeest en ga zo maar door. Zelf kunt u vrijwel alles bepalen, zodat het feest precies wordt zoals u wilt.

Mogelijkheden particuliere evenementen

Ook voor particuliere evenementen kunt u Mereveld afhuren. Dankzij haar bijzondere uitstraling, de vertrouwde gastvrijheid en een mooi interieur is het een geliefde locatie. Voor een receptie, een jubileum, verjaardag of familiediner is dit dé plek bij uitstek. Hiernaast is de feestlocatie Utrecht erg populair voor een bruiloft/trouwerij. Doordat vrijwel alles mogelijk is kan er namelijk een prachtige bruiloft worden georganiseerd.

Meer weten over Mereveld en de feestlocatie Utrecht? Neem contact op.

MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie