Over ons

Mereveld is landelijk gelegen aan de rand van Utrecht en perfect bereikbaar. Een unieke locatie met in elke sfeervolle ruimte alle moderne faciliteiten en een verrassende eigen keuken. De haarden in de zalen stralen warmte en gezelligheid uit. In het zomerseizoen is het perfect genieten op onze terrassen. Het hele jaar door staan we gastvrij voor u klaar.

Intro afbeelding

EIGENTIJDSE FACILITEITEN MIDDEN IN HET GROEN

Mereveld heeft een landelijke uitstraling en is dé unieke locatie voor elk evenement. Jullie onvergetelijke trouwdag, uw geslaagde conferentie of een spetterend (bedrijfs)feest, het kan allemaal. Onze eigen keuken verrast de gasten graag met culinaire gerechten en hapjes. Verder zijn in alle zalen de technische faciliteiten voorhanden. Bijvoorbeeld een geluidsinstallatie en beamers. Daarom is Mereveld ook veelgebruikt als vergaderruimte In overleg regelen we voor u ook muziek of entertainment.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

BEREIKBAARHEID

Mereveld is centraal gelegen in Midden-Nederland, aan de rand van Utrecht. Onze locatie ligt dicht bij de snelwegen A27 en A12 en is dus zeer goed bereikbaar. Voor al uw gasten is er ruime gratis parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er uitstekende hotels voor eventuele overnachtingen. Heeft u vragen? Bel ons dan gerust: 030 251 47 80.

Ga naar onze contactgegevens om uw route naar Mereveld te plannen.

Ook met openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Mereveld ligt op ongeveer tien minuten lopen van NS-station Utrecht Lunetten. Op www.9292.nl kunt u zelf uw reis plannen.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

RIJKE HISTORIE

De boerderij Mereveld werd rond 1890 gebouwd. In 1938 kwam daar een klein café bij, dat een ontmoetingsplaats werd voor boeren op weg naar de markt. Steeds meer mensen ontdekten dit gezellige boerderijcafé in de prachtige omgeving. In de jaren zeventig verdween de veestapel en kwam er een feestzaal. Daar zijn inmiddels zijn al heel wat prachtige bruiloften en (feestelijke) bijeenkomsten gehouden. In de eigentijdse en sfeervolle ambiance is de rijke historie nog altijd voelbaar. Dat maakt Mereveld een unieke locatie voor uw bruiloft, conferentie, seminar en feest.

MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

 

GREEN KEY GOUD

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Geniet van ambiance in een duurzame omgeving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een actueel onderwerp. Het sluit goed aan bij de waarde die wij toch al hechten aan onze kwaliteit van werken. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, hebben wij ons hard gemaakt voor het Green Key certificaat.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kun je zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een congrescentrum heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van het goud certificaat.

Wat kun je van ons verwachten? 

Zonder in te leveren op comfort gaan wij zuinig om met water- en energieverbruik. Daarbij is er grote zorg voor afvalverwerking om niet alleen het afval te beperken, maar ook zoveel mogelijk te recyclen. Er wordt rekening gehouden met klimaatbeheersing, gebruik gemaakt van warmteterugwinning en extra zuinige apparatuur in de keuken gebruikt. Mereveld maakt gebruik van waterbesparende kranen. Daarnaast is er gewerkt met sensoren om onnodige verlichting te voorkomen. En om de lokale economie te stimuleren, serveren wij biologische- en erkende streekproducten. 

Een verblijf in Mereveld bevordert niet alleen het comfort-gevoel, maar ook de status van natuur en milieu.

www.greenkey.nl

 


MAIL MIJ DE BROCHURE BEL MIJ VOOR INFORMATIE