trouwen

Trouwlocatie Utrecht

Maak van de mooiste dag van jullie leven een fantastische dag! Mereveld staat niet voor niets in de Top 10 van trouwlocaties in Nederland. Met culinaire heerlijkheden uit onze eigen keuken verzorgen we in alle seizoenen graag jullie droombruiloft tot in de puntjes. Bel ons gerust als jullie meer willen weten: 030 2514780.

De mooiste dag...
De mooiste dag...
De mooiste dag...

TOP TROUWLOCATIE ROUTE

Open Top Trouwlocatie route 2017

Top Trouwlocatie Route

KOM VRIJBLIJVEND EEN KIJKJE NEMEN BIJ MEREVELD
ZONDAG 19 APRIL 11.00 TOT 16.00 UUR

Aanmelden

Romantische locatie voor jullie droombruiloft

Maak bij Mereveld van de mooiste dag van jullie leven een fantastische dag! Mereveld hoort bij de top 10 populairste trouwlocaties. 

Een culinair bruiloftsdiner? Gezellige trouwreceptie? Prachtig trouwfeest? Mereveld regelt het voor jullie. We zijn een officiële trouwlocatie Utrecht met zes zalen, verrassende eigen keuken, voor gezelschappen van verschillende grootte. Kom dus kijken bij Toptrouwlocatie Mereveld!

Komen jullie liever op een andere dag? Geen probleem, bel of mail ons voor een afspraak.

030 - 251 47 80  |  info@mereveld.nl

 

 

Jullie droombruiloft zoals jullie dat willen

Maak jullie trouwdag onvergetelijk. Vier jullie mooiste dag in de stijlvolle ambiance van onze eigentijdse zalen. Een uitgebreid bruiloftsdiner? Een gezellige trouwreceptie? Een spetterend feest? We regelen het allemaal. Onze eigen keuken verzorgt graag culinaire verrassingen voor jullie gasten. Bekijk de video’s met 10 tips om jullie droombruiloft zelf vorm te geven. We staan voor jullie klaar om van jullie trouwfeest een fantastische dag te maken.

HUWELIJKSCEREMONIE

Mereveld is een officiële trouwlocatie Utrecht, dus ook de huwelijksceremonie kan op onze unieke locatie plaatsvinden. Daarmee geven jullie het ja-woord op jullie bruiloft een persoonlijk tintje.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

 

Alle Seizoenen

Winterbruiloft of zomerbruiloft, Mereveld is in alle seizoenen een toptrouwlocatie in Utrecht. De haarden in de zalen geven een heerlijke sfeer en warmte. Op de terrassen kun je in een intieme sfeer met jullie gasten genieten van de landelijke omgeving. We staan voor jullie klaar om een fantastische mooiste dag voor jullie te regelen.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie