trouwen

Trouwlocatie Utrecht

Maak van de mooiste dag van jullie leven een fantastische dag! Mereveld staat niet voor niets in de Top 10 van trouwlocaties in Nederland. Met culinaire heerlijkheden uit onze eigen keuken verzorgen we in alle seizoenen graag jullie droombruiloft tot in de puntjes. Bel ons gerust als jullie meer willen weten: 030 2514780.

De mooiste dag...
De mooiste dag...
De mooiste dag...

Jullie droombruiloft zoals jullie dat willen

Het regelen van een bruiloft is veel werk. Je zoekt naar veel verschillende trouwlocaties Utrecht. Maak jullie trouwdag onvergetelijk. Vier jullie mooiste dag in de stijlvolle ambiance van onze eigentijdse zalen. Een uitgebreid bruiloftsdiner? Een gezellige trouwreceptie? Een top bruiloft feestlocatie? We regelen het allemaal. Onze eigen keuken verzorgt graag culinaire verrassingen voor jullie gasten. Bekijk de video’s met 10 tips om jullie droombruiloft zelf vorm te geven. We staan voor jullie klaar om van jullie trouwfeest een fantastische dag te maken.

HUWELIJKSCEREMONIE

Mereveld is een officiële trouwlocatie Utrecht, dus ook de huwelijksceremonie kan op onze unieke locatie plaatsvinden. Daarmee geven jullie het ja-woord op jullie bruiloft een persoonlijk tintje.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

 

Alle Seizoenen

Van de trouwlocaties Utrecht is Mereveld in alle seizoenen een perfecte bruiloft feestlocatie, zowel een winterbruiloft of zomerbruiloft. De haarden in de zalen geven een heerlijke sfeer en warmte. Op de terrassen kun je in een intieme sfeer met jullie gasten genieten van de landelijke omgeving. We staan voor jullie klaar om een fantastische mooiste dag voor jullie te regelen.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie