trouwen

Over mereveld

Mereveld is landelijk gelegen aan de rand van Utrecht en perfect bereikbaar. Een unieke locatie met in elke sfeervolle ruimte alle moderne faciliteiten en een verrassende eigen keuken. De haarden in de zalen stralen warmte en gezelligheid uit. In het zomerseizoen is het perfect genieten op onze terrassen. Het hele jaar door staan we gastvrij voor u klaar.

GREEN KEY GOLD

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Mereveld is Green Key goud gecertificeerd. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame toeristische en zakelijke accommodaties waar u bewust kunt genieten in het groen. U geniet duurzaam omdat Mereveld nadrukkelijk oog heeft voor milieu, omgeving, energie-, water- en afvalbesparing, recyling en het stimuleren van de lokale economie. Een bijeenkomst organiseren bij Mereveld past in uw beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).


MAIL MIJ DE BROCHURE BEL MIJ VOOR INFORMATIE

Eigentijdse faciliteiten midden in het groen

Mereveld is de romantische trouwlocatie om jullie droombruiloft onvergetelijk te maken. Onze eigen keuken verrast jullie gasten graag met culinaire lekkernijen. Daarnaast vinden jullie in alle zalen alle technische faciliteiten die je nodig hebt. Bijvoorbeeld een geluidsinstallatie en beamers. In overleg regelen we ook muziek of entertainment voor een fantastisch feest.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

BEREIKBAARHEID

Mereveld ligt aan de rand van Utrecht dicht bij de snelweg en is dus zeer goed bereikbaar. Voor al uw gasten is er ruime gratis parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er uitstekende hotels voor eventuele overnachtingen. Heeft u vragen? Bel ons dan gerust: 030 251 47 80.

Ga naar onze contactgegevens om uw route naar Mereveld te plannen.

Ook met openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Mereveld ligt op ongeveer tien minuten lopen van NS-station Utrecht Lunetten. Op www.9292.nl kunt u zelf uw reis plannen.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

RIJKE HISTORIE

De boerderij Mereveld werd rond 1890 gebouwd. In 1938 kwam daar een klein café bij, dat een ontmoetingsplaats werd voor boeren op weg naar de markt. Steeds meer mensen ontdekten dit gezellige boerderijcafé in de prachtige omgeving. In de jaren zeventig verdween de veestapel en kwam er een feestzaal. Daar zijn inmiddels zijn al heel wat prachtige bruiloften en (feestelijke) bijeenkomsten gehouden. In de eigentijdse en sfeervolle ambiance is de rijke historie nog altijd voelbaar. Dat maakt Mereveld een unieke locatie voor uw bruiloft, conferentie, seminar en feest.

MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie