De #1 Zaalverhuur Utrecht! Van modern tot authentiek!

Nieuwe content sectie

Zaalverhuur Utrecht

Zaalverhuur Utrecht

Bij Mereveld bent u verzekerd van een onvergetelijk evenement. Wij voorzien u van prachtige zalen voor elke gelegenheid. Van een betoverende bruiloftszaal tot unieke vergaderruimte, uw wensen staan centraal. Evenals uw wensen, is dit prachtige pand ook centraal gelegen in Utrecht en kan elke gast hier gratis parkeren. Onze zalen bieden uitgebreide ruimte vanaf 50 tot en met 700 personen.  Lees verder op deze pagina en ontdek waarom deze zaalverhuur Utrecht uw ideale evenementenlocatie is.

MAIL MIJ DE BROCHURE BEL MIJ VOOR INFORMATIE

Gelegenheid maakt genegenheid

Een betoverende bruiloft, een spetterend bedrijfsfeest of een interessante conferentie. De locatie is in ieder geval van belang bij een dergelijke gelegenheid. De sfeer wordt deels bepaald door de ruimte waarin u zich bevindt, zodoende is het belangrijk hier aandacht aan te besteden. Bij Mereveld bent u verzekerd van prachtige zalen. Deze zalen zijn geschikt voor elke gelegenheid en bieden veel mogelijkheden. Straal als bruid en bruidegom in een adembenemende bruiloftszaal of vier met uw familie uw huwelijksjubileum in feestelijke sferen. Voor zakelijke of particuliere gelegenheden kiest u voor zaalverhuur Utrecht bij Mereveld. Creëer een passende sfeer in onze zalen!

Culinair dineren en entertainment

Organiseert u een speciaal evenement of bent u op zoek naar een originele vergaderruimte om efficiënt te vergaderen? Hier komt vaak veel bij kijken. Wij verzorgen graag uw evenement, of het nu gaat om een vergadering, een bruiloftsfeest of een grote conferentie voor 700 personen. Mereveld biedt veel mogelijkheden voor uw zaalverhuur Utrecht. Heeft u al nagedacht over entertainment of de catering tijdens uw evenement? Indien nodig, staan wij altijd voor u klaar om entertainment te regelen of heerlijke hapjes te serveren. Ook voor een heerlijk ontbijt, een verrukkelijke lunch of een delicieus meergangendiner kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er graag voor dat uw gasten niets te kort komen als het gaat om eten en drinken. Al onze gerechten worden zorgvuldig bereid met biologische en erkende ingrediënten uit de streek. Heeft u specifieke wensen of vragen over de catering? Neem gerust contact met ons op, dan denken wij graag met u mee.

Verschillende zalen in een prachtige omgeving

Mereveld (zaalverhuur Utrecht) biedt zes eigentijdse zalen. Waant u in excentrieke sferen door het buitengewone interieur. Kiest u voor een moderne zaal met een klassiek tintje door oude elementen? Prefereert u een authentiek interieur? Of gaat uw voorkeur uit naar een chique, stijlvolle ruimte? Uw evenement, seminar of bruiloft zal onvergetelijk zijn bij Mereveld. Geniet in het zomerseizoen van de zon op onze terrassen of krijg een warm gevoel van de open haard in koudere tijden. Heeft u al een keuze gemaakt uit onze prachtige zalen?

Bekijk hier onze zalen.

Zaalverhuur Utrecht met professionele evenementenbegeleiding

Heeft u bij ons een prachtige locatie gevonden voor uw evenement? Wij staan graag voor u klaar om voorbereidingen uit handen te nemen. Ook tijdens het evenement komt er veel bij kijken. Uw wensen, verwachtingen en ideeën zijn belangrijk voor u en voor ons. Samen bekijken we de mogelijkheden en kunt u gebruik maken van professionele evenementenbegeleiding. Zo weet u zeker dat uw evenement verloopt zoals u wilt. Elke zaal is voorzien van technische faciliteiten, zodat sprekers tijdens een conferentie gemakkelijk gebruik kunnen maken van communicatiemiddelen of er nostalgische beelden kunnen worden getoond tijdens uw huwelijksjubileum.

PROFESSIONEEL TEAM

Bij onze zaalverhuur Utrecht staat er een professioneel team voor u klaar om uw evenement tot een compleet succes te maken. Wij nemen graag de organisatie op ons en denken proactief met u mee. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en daarom ondersteunt ons enthousiaste team u graag op alle vlakken. Het hele jaar door staan wij gastvrij voor u klaar. Als team werken wij optimaal samen door elkaar te ondersteunen en elkaar aan te vullen waar nodig. Hiernaast kunt u van Mereveld verwachten dat wij zorgvuldig omgaan met het klimaat om de druk op de natuur en het milieu te minimaliseren. We gaan zuinig om met water- en energieverbruik, zonder dat we hierbij inleveren op comfort. Daarom hebben wij ook een Green Key certificaat, een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk afval recyclen, gebruik maken van extra zuinige apparatuur én waterbesparende kranen. Ook werkt onze verlichting op sensoren, waardoor onnodige verlichting wordt voorkomen.  

Een onvergetelijke dag bij Mereveld

Van chique vergaderruimte tot prachtige bruiloftszaal; uw zaalverhuur Utrecht biedt zalen voor elke gelegenheid. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag waarover u niet uitgepraat raakt. Bent u benieuwd naar onze zaalverhuur Utrecht? Vraag vrijblijvend een brochure aan of bespreek de mogelijkheden.  

Meer weten over Mereveld en zaalverhuur Utrecht? Neem contact op.