zakelijk

Congreslocatie utrecht? mereveld is uniek!

Nieuwe content sectie

Wat is prettiger dan een meedenkende partij voor uw congres? Congrescentrum Utrecht Mereveld helpt om uw congres tot een succes te brengen. Luxe zalen, een perfecte keuken én professionele begeleiding zijn onmisbaar voor het organiseren van uw bijeenkomst. Dat Mereveld prachtig tussen de Utrechtse landerijen gelegen is, zal door uw congresbezoekers als een cadeautje ervaren worden.

DÉ IDEALE EVENEMENTENLOCATIE IN UTRECHT!

Bent u al aan de slag om goede sprekers te vinden voor uw congres? Misschien wordt het tijd om uw doelgroep met een aantrekkelijke uitnodiging over de congresdatum te informeren. Want natuurlijk wenst u zoveel mogelijk congresbezoekers. Waar u misschien niet direct bij stilstaat, is dat uw congreslocatie goed bereikbaar moet zijn. Wellicht is de locatie zelfs één van de eerste aandachtspunten voor uw relatie.

Bij congrescentrum Mereveld zit u wat dat betreft altijd goed. Wij zijn middenin Nederland gevestigd en dus vanuit alle richtingen binnen acceptabele tijd te bereiken wanneer je zoekt naar een congreslocatie Utrecht. Bovendien is een voordeel van Mereveld dat u wél in Utrecht bent en tegelijk voor uitstekende toegankelijkheid zorgt. Uw congresgasten parkeren namelijk voor de deur, op onze ruime parkeerplaatsen. En dat zonder bijkomende kosten. Verder is onze accommodatie geheel gelijkvloers, dus niemand heeft hinder van ongemakkelijke trappen.

SPECIALE BELEVING BIJ CONGRESLOCATIE UTRECHT

Uw congresbezoekers zullen geïnformeerd van 'een dagje uit' huiswaarts keren. Wij zijn dan ook méér dan een congrescentrum alleen. Mereveld gaat net een stap verder om het voor uw congresbezoekers naar de zin te maken. Onze locatie ademt overal een bijzondere charme uit, van de oprit en de garderobe tot onze zalen en het terras. De unieke ligging tussen de Utrechtse landerijen en de historie van ons pand zorgen hiervoor. Met eigentijdse toevoegingen aan de accommodatie, weet Mereveld aan al uw congreseisen te voldoen. En daarbij wordt natuurlijk ook aan heerlijk eten en drinken gedacht.

CONGRESCENTRUM IN UTRECHT MET ÁLLE FACILITEITEN

Natuurlijk scoort uw congres met kwalitatieve inhoud en overtuigende sprekers. Logisch dus als het congresprogramma uw eerste zorg is. De tweede succesfactor voor uw genodigden vormt al gauw de congreslocatie. Congrescentrum Mereveld heeft veel ervaring met zakelijke bijeenkomsten. Iedere week vindt er wel een conferentie bij ons in Utrecht plaats. Dat maakt dat wij precies weten waar u behoefte aan heeft. Wij zetten onze faciliteiten hieronder voor u op een rij.

VOORDELEN:

 • Uitgebreide zaalmogelijkheden met eigen voorzieningen
  Mereveld in Utrecht beschikt over vier congreszalen die gecombineerd kunnen worden, met ruimte voor 700 gasten. De ideale congreslocatie Utrecht voor u!
 • Perfecte catering uit eigen Utrechtse keuken
  De verrassende keuken van Mereveld staat bekend om verse en heerlijke gerechten, met voor ieder wat wils.
 • Vast aanspreekpunt vooraf en tijdens uw congres
  Bij ons krijgt u professionele en persoonlijke begeleiding van uw vaste contactpersoon bij congrescentrum Mereveld. 
 • Moderne voorzieningen voor uw sprekers
  Aan hulpmiddelen, zoals technische apparatuur en een spreekgestoelte, ontbreekt het u aan niets bij Mereveld.  
 • Actieve mogelijkheden rondom congrescentrum
  In de nabije omgeving kunnen groepsactiviteiten geregeld worden, leuk als aanvulling op het congresprogramma. 
 • Perfect bereikbaar en toegankelijk
  De goede parkeervoorziening en bereikbaarheid zijn uniek voor ons centrale congrescentrum. 
 • Natuurlijke omgeving geeft ultieme sfeer
  De landelijke en rustgevende omgeving zorgt voor een extra dimensie aan uw congres in Utrecht.

HOOGSTE TIJD OM UW CONGRES IN UTRECHT DOOR TE SPREKEN

Ons team nodigt u graag uit voor een rondleiding door ons congrescentrum in Utrecht. Wij denken ook altijd met onze opdrachtgevers mee om congresprogramma’s op perfecte wijze te laten draaien. Daarom laten wij het niet na om tips en adviezen te geven. Alle congresvoorzieningen zijn bij Mereveld onder één dak te vinden. Ook kennen wij de weg om bijvoorbeeld entertainment of een dagvoorzitter in te zetten tijdens uw congresdag.

Wij zijn benieuwd naar uw congresideeën. Laat ons congrescentrum u bellen over het congres dat u in Utrecht kan organiseren!

MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie