zakelijk

Golfclinic bij Amelisweerd

ACTIEF TINTJE AAN UW EVENEMENT MET ONZE GOLFCLINIC

Behoefte aan een sportief moment tijdens uw zakelijke evenement, om het nuttige met het aangename te combineren? Direct naast en rondom Mereveld bieden wij u uitstekende golffaciliteiten. Geen wonder dus dat onze gasten regelmatig op de baan te vinden zijn. Het helpt om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen tijdens een congres of vergadering.

GOLFCLUB AMELISWEERD NAAST MEREVELD

De Utrechtse Golfclub Amelisweerd ligt pal naast onze locatie. De 18 holes golfbaan is ontworpen door Jol Golf Design. Alle natuurlijke elementen zoals de vele bomen, drie grote waterpartijen en de strategisch geplaatste bunkers vormen een zeer uitdagende golfbaan, zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer. Daarnaast beschikt Amelisweerd over een qualifying 9 holes Par3 baan. Naast een ruime en deels overdekte driving range worden de oefenmogelijkheden aangevuld met chipping- en puttinggreens.

MAAK KENNIS MET GOLF

Speciaal voor de nieuwkomers op de golfbaan is er de golfclinic. De professional van Golfclub Amelisweerd start met een korte introductie. Wat zijn de basisprincipes van golf? Waaruit bestaat de golfuitrusting? Dan volgt een demonstratie van een aantal slagen. U leert wat afslaan, putten en chippen is. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag. Hiervoor zijn uiteraard golfclubs en ballen beschikbaar.

Krijgt u al zin of wilt u een golfclinic voor uw collega's en/of relaties organiseren? Wij plannen naar uw wensen en budget een clinic of golfronde op de 18 holes of 9 holes Par3 baan. Vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven via ons contactformulier.