zakelijk

Green Key

Mereveld is Green Key goud gecertificeerd. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame toeristische en zakelijke accommodaties waar u bewust kunt genieten in het groen. We combineren aandacht voor natuur en omgeving met comfort voor u als gast.

Duurzaam genieten in het groen

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Geniet van ambiance in een duurzame omgeving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een actueel onderwerp. Het sluit goed aan bij de waarde die wij toch al hechten aan onze kwaliteit van werken. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, hebben wij ons hard gemaakt voor het Green Key certificaat.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kun je zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een congrescentrum heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van het goud certificaat.

Wat kun je van ons verwachten? 

Zonder in te leveren op comfort gaan wij zuinig om met water- en energieverbruik. Daarbij is er grote zorg voor afvalverwerking om niet alleen het afval te beperken, maar ook zoveel mogelijk te recyclen. Er wordt rekening gehouden met klimaatbeheersing, gebruik gemaakt van warmteterugwinning en extra zuinige apparatuur in de keuken gebruikt. Mereveld maakt gebruik van waterbesparende kranen. Daarnaast is er gewerkt met sensoren om onnodige verlichting te voorkomen. En om de lokale economie te stimuleren, serveren wij biologische- en erkende streekproducten. 

Een verblijf in Mereveld bevordert niet alleen het comfort-gevoel, maar ook de status van natuur en milieu.

www.greenkey.nl

 


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steeds meer bedrijven en organisaties vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk. Bij Mereveld vinden we dat ook. Dat komt tot uiting in onze manier van werken en het Green Key goud-certificaat. Organiseert u een bijeenkomst bij Mereveld, dan past dit dus in uw MVO-beleid.


MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie