MEREVELDSEWEG 9 | 3585 LH UTRECHT | T 030 251 47 80 | INFO@MEREVELD.NL
Bezoek ons op
EVENEMENT-CONTACT
9 MAART IN AHOY >>
Zakelijk Bel me terug >>

Accommodatie

Van congres tot vergadering op accommodatie Mereveld

Organiseert u een zakelijk event? Dan kunt u met de vier zalen van Mereveld alle kanten uit voor uw bijeenkomst. De vier ruimtes hebben ieder hun eigen identiteit, maar zijn ook uitstekend te combineren tot een passend geheel. De bewaarde originele elementen van het oude pand zijn de schitterende basis voor de eigentijdse faciliteiten van de accommodatie.

Duurzaam georganiseerde accommodatie

Uw zakelijke deelnemers beschikken in iedere zaal over moderne faciliteiten voor een besloten sfeer. Denkt u aan een eigen entree, garderobe en sanitaire voorzieningen. Door één, meerdere of alle zalen te gebruiken, zijn bijeenkomsten mogelijk van 50 tot 700 gasten. Heeft u professionele apparatuur nodig voor uw sprekers? Ook daar heeft u geen omkijken naar met het ondersteunende team van onze accommodatie. Als u dit in eigen hand wilt houden, werken wij met u samen.

Kortom: hoe klein of groot uw evenement ook is, Mereveld biedt een exclusieve accommodatie voor elke zakelijke gelegenheid. Bekijk onze foto- en videoserie en u ziet waarom!

Plattegrond

X