Trouwlocatie Utrecht

Nieuwe content sectie

De #1 Trouwlocatie in Utrecht

Gaan jij en je partner elkaar het ‘ja’-woord geven? Dit is een moment dat jullie nooit meer vergeten. Het adembenemende moment waarbij jullie elkaar de ringen overhandigen en de magische woorden uitspreken, vraagt om een romantische locatie. De dag van jullie leven willen jullie dan namelijk zo perfect mogelijk beleven. Jullie trouwlocatie is van groot belang, omdat deze bepalend is voor de sfeer en de stijl van jullie trouwfeest. Bij deze trouwlocatie in Utrecht hebben jullie een uitgebreide keuze uit eigentijdse zalen die op jullie wensen aansluiten. Houden jullie van exclusief, modern en sfeervol of gaat de voorkeur uit naar een authentieke, landelijke uitstraling? Jullie wensen staan centraal: zo realiseren we een betoverende bruiloft op een prachtige plek uit de top #10 trouwlocaties.

Welke sfeer willen jullie creëren?

Houden jullie van een romantisch ontwerp of kiezen jullie voor supermodern en chic? Bij Mereveld kunnen jullie voor alles terecht. Wij bieden zeven zalen die allemaal een eigen karakter hebben. Zo hebben jullie de perfecte zaal wanneer jullie het klein willen houden, maar bieden wij ook gelegenheid voor een grootse ceremonie waarbij jullie aansluitend met jullie gasten kunnen genieten op jullie eigen terras. Voor een warme, genoeglijke sfeer kunnen jullie kiezen uit een van zalen met een behaaglijke haard. Beleef de dag van jullie leven op een locatie die bij jou en je partner past. Of dit nu in het winter- of zomerseizoen is.

Bekijk onze zalen

Culinair dineren en een spectaculair huwelijksfeest   

Bij Mereveld kunnen jullie voor al jullie wensen terecht. Ons team in de keuken bereidt de appetijtelijkste culinaire hoogstandjes. Van verrukkelijke hapjes, een luxe lunch tot delicieus dineren: geniet van heerlijke gerechten uit eigen keuken. Naast dineren kunnen jullie de huwelijksvoltrekking en receptie sensationeel afsluiten met een knallend trouwfeest. Bij Mereveld, de #1 trouwlocatie Utrecht, is jullie droomdag tot in de puntjes verzorgd met behulp van onze professionele eventmanagers zodat jullie optimaal kunnen genieten. Wij zorgen voor de locatie op onze prachtige oude boerderij, zorgen jullie voor een magische ceremonie?

Geniet van de charmes van Mereveld

Mereveld ademt een eigentijds karakter. Van de oprit tot aan het terras waan je je in een exclusieve sfeer van charme. Naast het prachtige uiterlijk is deze trouwlocatie Utrecht ook nog gemakkelijk toegankelijk en goed bereikbaar. Vanwege de centrale ligging in Nederland is het voor iedere gast mogelijk om de locatie in een aannemelijke tijd te bereiken. Jullie gasten kunnen parkeren op de ruime parkeerplaats en hoeven zich daar de gehele dag niet meer druk om te maken. Ook binnenshuis is Mereveld bijzonder toegankelijk: de trouwlocatie is geheel gelijkvloers, zodat iedere gast zich zonder hinder kan verplaatsen. Bij Mereveld beleef je je huwelijksdag zorgeloos en geniet je van alle gemakken, magnifieke interieurs en elkaar.

Beleef jullie droombruiloft bij Mereveld

Zijn jullie benieuwd naar de romantische zalen van Mereveld? Kom snel een kijkje nemen en ontdek welke zaal bij jullie huwelijksplechtigheid past. Bel of mail ons voor een afspraak en waan je snel in de sfeervolle ruimtes bij de #1 trouwlocatie Utrecht. Vrijwel alles is mogelijk: samen maken we er een onvergetelijke dag van. Maak jullie droombruiloft werkelijkheid bij Mereveld.

MAIL MIJ DE BROCHURE bel MIJ voor informatie