Dé #1 Bruiloft feestlocatie in Utrecht | Mereveld.nl

De mooiste bruiloft locatie in Utrecht

Een van de mooiste dagen van uw leven wilt u doorbrengen op een locatie die bijna net zo mooi is. Mereveld staat in de top 10 trouw locaties van Nederland en heeft dan ook veel ervaring als trouw locatie Utrecht. In deze blog vertellen we u precies waarom men zo graag trouwt bij Mereveld en wat we voor uw grote dag kunnen betekenen. Lees dus gauw verder.

Waarom Mereveld als bruiloft feestlocatie?

De zoektocht naar een geschikte trouwlocatie gaat in eerste instantie met name om het uiterlijk, voordat er aan praktische zaken wordt gedacht. Dat is niet zo gek, want u wilt natuurlijk dat uw trouwlocatie er prachtig uitziet. Mereveld ligt zeer centraal, nabij de stad Utrecht, terwijl de omgeving anders doet vermoeden. U waant zich namelijk meer in het bos dan vlakbij de stad. Omringt door bomen, groen gras en zonnige terrassen staat de gemoderniseerde boerderij al sinds 1890 op een prachtige plek. Het interieur heeft eveneens een landelijke, eigentijdse uitstraling. Dit geheel zorgt voor een sfeervolle ambiance waarin u de rijke historie bijna kunt voelen.
Bruidsparen die voor onze bruiloft locatie Utrecht kiezen zijn fan van deze uitstraling. In de beoordelingen die zij achteraf geven zijn ze echter over twee hele andere onderwerpen enthousiast. We lichten ze graag toe.

 • Aanpassen 
  Een veelgehoord compliment is dat Mereveld, dé evenementenlocatie in Utrecht en haar personeel zich graag volledig aanpassen aan het bruidspaar. Ongeacht welke wensen u dus heeft denkt Mereveld met u mee. Dit is in de voorbereiding voor uw bruiloft erg prettig, omdat er al genoeg dingen geregeld moeten worden.
 • Service 
  In aanvulling op de aanpassingen die Mereveld als bruiloft feestlocatie Utrecht graag maakt, wordt er ook uitstekende service geboden. Veel bruidsparen geven aan dat zij erg te spreken waren over het personeel. Denk bijvoorbeeld aan het barpersoneel dat de drankjes van gasten onthoudt en zorgt voor een groot servet zodat de bruidsjurk niet vies wordt tijdens het eten.

De voordelen van Mereveld als bruiloft feestlocatie Utrecht

Naast de lovende woorden van bezoekers biedt Mereveld nog allerlei andere voordelen als bruiloft feestlocatie Utrecht. We zetten ze hieronder op een rij.

 • Officiële trouwlocatie
  Mereveld is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat om de ceremonie bij Mereveld te houden. Dit betekent eveneens dat een gehele bruiloft van begin tot en met receptie op dezelfde locatie kan plaatsvinden.
 • Ieder seizoen trouwen
  Ongeacht of het zomer, herfst, winter of lente is, een bruiloft met als thema een specifiek seizoen is voor Mereveld geen enkel probleem. Het hele jaar door kan er gebruik worden gemaakt van de bruiloft locatie Utrecht.
 • Verschillende zalen om uit te kiezen
  Er zijn meerdere zalen beschikbaar op de locatie van Mereveld. Zo bestaat er de mogelijkheid om de zaal te kiezen die het best bij de wensen, het aantal gasten of thema past.
 • Eigen keuken
  Er is een professionele keuken aanwezig waar het personeel van Mereveld de lekkerste gerechten klaarmaakt. Van hapjes tot het volledige diner, altijd met gebruik van biologische producten uit de streek en aandacht voor eventuele allergieën of dieetwensen.
 • Duurzaam
  Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Mereveld. Zo wordt er onder anderen aandacht besteedt aan energie besparing, recycling en reductie van watergebruik. Dit en meer inspanningen leverde Mereveld het Green Key Goud certificaat op.
 • Entertainment
  Wanneer u tijdens uw receptie graag entertainment wenst zijn hier tevens allerlei mogelijkheden voor. U kunt zelf bijvoorbeeld een band uitkiezen. Zij kunnen op de bruiloft feestlocatie dan gebruik maken van alle benodigde apparatuur. Eventueel kan Mereveld ook het entertainment voor u verzorgen, uiteraard op basis van uw eigen wensen.
 • Moderne voorzieningen
  De volledig gemoderniseerde locatie van Mereveld is uitgerust met alle moderne voorzieningen. Dit is prettig voor eventueel entertainment zoals muziek, maar ook bijvoorbeeld een spreekgestoelte behoort tot de mogelijkheden.

Wat kun u verwachten?

Wanneer u ervoor kiest om de mooiste dag van u leven te vieren op de bruiloft feestlocatie Utrecht van Mereveld, kun u altijd rekenen op onverdeelde aandacht en zorg. Het is mogelijk om de receptie, het diner of juist de ceremonie bij Mereveld te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om dit alles te combineren en uw gehele bruiloft op de prachtige landelijke locatie te houden. De kracht van Mereveld is dat zij zich altijd aanpassen aan uw wensen, waardoor uw trouwdag precies wordt zoals u in gedachten had.  

Uw bruiloft organiseren bij Mereveld

We hopen dat u na het lezen van deze blog een goed beeld heeft van Mereveld als bruiloft feestlocatie Utrecht. Iedere bruiloft wordt met liefde en passie verzorgd, zodat u kunt genieten van een zorgeloze trouwdag. Zou u graag gebruik willen maken van de bruiloft locatie Utrecht van Mereveld? U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Anderzijds kunt u natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. We beantwoorden graag al uw vragen, denken met u mee en nemen zoveel mogelijk werk uit handen.