zakelijk

Nieuws

Inspirerende locatie in Utrecht voor uw seminar: Mereveld

Het selecteren van de seminar locatie is een belangrijke stap tijdens het organiseren van uw seminar. Utrecht vormt vanwege de centrale ligging de ideale plaats. Door voor een bijzondere accommodatie te kiezen, zoals Mereveld, krijgt uw seminar meerwaarde. Want de combinatie van inhoud en beleving leidt tot krachtige communicatie. Waar u zo’n unieke locatie vindt? Aan de Mereveldseweg in Utrecht!

Lees verder

 

Vergaderruimte Utrecht, Mereveld heeft dé ultieme vergaderruimte

Het vinden van de juiste vergaderruimte is niet altijd even gemakkelijk. Voor een goede ruimte om te vergaderen in en omtrent Utrecht bent u bij Mereveld aan het juiste adres. Met vier unieke zalen die allemaal zijn voorzien van originele oude elementen in combinatie met een prachtig design is het mogelijk om in alle rust te vergaderen.

Lees verder

CONGRESCENTRUM UTRECHT? MEREVELD IS UNIEK

Wat is prettiger dan een meedenkende partij voor uw congres? Utrechts congrescentrum Mereveld helpt om uw congres tot een succes te brengen. Luxe zalen, een perfecte keuken én professionele begeleiding zijn onmisbaar voor het organiseren van uw bijeenkomst. Dat Mereveld prachtig is gelegen tussen de Utrechtse landerijen, zal door uw congresbezoekers als een cadeautje ervaren worden.

Lees verder

Evenementenlocatie Utrecht als geen ander

Utrecht is door de centrale ligging een ideale evenementenlocatie. Accommodatie Mereveld is helemaal perfect, want hier parkeren genodigden gewoon gratis voor de deur. Bovendien maakt het karakteristieke pand midden in de natuur een overgetelijke indruk.

Lees verder