zakelijk

Inspirerende locatie in Utrecht voor uw seminar: Mereveld!

Het selecteren van de seminarlocatie is een belangrijke stap tijdens het organiseren van uw seminar. Utrecht vormt vanwege de centrale ligging de ideale plaats. Door voor een bijzondere accommodatie te kiezen, zoals Mereveld, krijgt uw seminar meerwaarde. Want de combinatie van inhoud en beleving leidt tot krachtige communicatie. Waar u zo’n unieke locatie vindt? Aan de Mereveldseweg in Utrecht!

Mereveld is een evenementenlocatie gelegen tussen de karakteristieke Utrechtse landerijen. Het stadscentrum en de ring Utrecht liggen op korte afstand. Alle faciliteiten voor een succesvol zakelijk evenement zijn hier aanwezig. Van mooie zalen met comfortabele stoelen tot smakelijke hapjes tussen de bedrijven van uw seminar door. Bij Mereveld wordt alles op maat geregeld. 

GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK VOOR UW SEMINAR

Er komt veel bij de organisatie van een seminar kijken. Zo vragen de drukke agenda’s van goede sprekers allereerst om gedegen voorwerk. Door te kiezen voor de locatie Utrecht, is bereikbaarheid vanuit allerlei richtingen alvast gewaarborgd. Eén praktische voorwaarde om een volle zaal te bemachtigen, kunt u meteen afvinken.

Verder adviseren wij om een goede afweging te maken voor de datum van uw seminar. Het is raadzaam om van tevoren te onderzoeken wanneer er andere evenementen over uw vakgebied zijn. En hoe zit het met de schoolvakanties? Is de dag eenmaal geprikt, dan is het zaak om die datum snel in optie te nemen bij de seminar locatie in Utrecht.

STIJLVOLLE SEMINAR LOCATIE IN UTRECHT MÉT PROFESSIONELE BEGELEIDING

De gastvrije medewerkers van locatie Mereveld denken met u mee. Het is maar net hoe exclusief u uw Utrechtse seminar wilt hebben. Anders dan anders? Net even chiquer? Belangrijk is om te kijken welke setting bij uw doelgroep past. Zijn uw bezoekers van directieniveau, nodigt u potentiële klanten uit of verwacht u ook buitenlandse gasten?

Op basis van uw informatie helpen wij u om de styling tactisch op uw doelgroep af te stemmen. Dat doen we bijvoorbeeld met de aankleding van onze zalen. Eén ding staat vast: uw gasten proeven het duurzame karakter van onze Utrechtse seminar locatie. Letterlijk en figuurlijk. Niet voor niets is Mereveld gecertificeerd als gouden Green Key locatie.

Kortom: locatie Mereveld in Utrecht kan die speciale twist aan ieder seminar, symposium of conferentie geven. Voor 50 tot maar liefst 700 gasten. Benieuwd hoe uw event er bij Mereveld uit kan zien? Wat denkt u hiervan:

Warm welkom op Utrechtse locatie Mereveld

Mereveld faciliteert de perfecte binnenkomer: uw gasten worden ontvangen in een prachtig groen gedeelte van Utrecht. Parkeren kan op het gratis parkeerterrein. U kunt de entree uw eigen invulling geven met bijvoorbeeld banners en informatiestands. En terwijl de gasten een lekkere kop koffie krijgen, regelen uw sprekers de laatste check in de zaal. Daar staan moderne communicatiemiddelen voor hen gereed.

Luxe zalen voor inhoudelijk seminarprogramma

Het draait allemaal om informatieoverdracht tijdens uw seminar. Voor het inhoudelijke programma zijn bij Mereveld in Utrecht diverse zalen ter beschikking. Is er sprake van plenaire sessies of wenst u subzalen voor lezingen en keuzeworkshops? Zelfs bij een grote opkomst ondervinden uw bezoekers alle comfort, want iedere zaal beschikt over eigen voorzieningen zoals een garderobe en toilet. Dat zorgt voor een besloten sfeer.

Verwennerij voor uw seminarbezoekers

Gelegenheid tot netwerken mag natuurlijk niet in uw programma ontbreken. Bij onze  locatie Mereveld in Utrecht heeft u geen omkijken naar goede catering tijdens pauzes, lunch en/of diner en een afsluitende borrel. Onder het genot van een smakelijk hapje en drankje kunnen uw gasten kennis uitwisselen. Wij laten hierbij niets aan het toeval over, zodat u alle aandacht kan richten op de inhoud en natuurlijk de gasten van uw seminar.

ERVAAR DE KLIK MET SEMINAR LOCATIE MEREVELD IN UTRECHT

Natuurlijk wilt u de locatie voor uw seminar met eigen ogen bekijken. U bent dan ook van harte welkom voor een rondleiding. Neem direct contact op met Mereveld, dé Utrechtse locatie voor een inspirerend seminar!