De meest Bijzondere Evenementenlocatie van NL: Mereveld

Waarom Mereveld zo’n bijzondere
evenementenlocatie is

Bij Mereveld beschikken we over een bijzondere evenementenlocatie. Maar wat maakt nu dat onze locatie zo bijzonder is? Die vraag kunnen we niet met een enkele zin beantwoorden. Dit gaat namelijk om veel meer dan alleen de plaats waar we ons bevinden. Het gaat bij Mereveld om de combinatie van factoren die van ieder evenement een unieke belevenis maken. We vinden het belangrijk om die factoren voor ieder evenement op de juiste manier in te vullen, zodat we volledig aansluiten op de wensen van onze gasten. Zo bent u altijd verzekerd van een geslaagde dag. Op deze pagina gaan we daarom in op de factoren die van onze accommodatie een van de meest bijzondere evenementenlocaties van Nederland maakt. 

De factoren van een mooi evenement

Bepaalde zaken zijn bepalend voor de uitstraling en het succes van een evenement. Denk aan locatie en service, maar ook bereikbaarheid en sfeer. Deze punten en meer zijn op onze bijzondere evenementenlocatie met aandacht bekeken en ingericht. We vertellen u graag hoe dat er uitziet.

 • De accommodatie
  Een van onze hoogtepunten is toch wel de accommodatie. Mereveld is een boerderij uit de 19e eeuw die sinds een grondige verbouwing in prachtige staat onderhouden wordt. Buiten vindt u terrassen waar u bij mooi weer de zon op uw gezicht kunt voelen. Wanneer u binnenstapt zijn daar zes verschillende zalen. De haarden stralen gezelligheid en warmte uit die u meteen een prettig gevoel geven. Daarbij is ons moderne en toch authentieke interieur zo ingericht dat het past bij de landelijke locatie en tegelijkertijd comfortabel aanvoelt.
 • Service
  We doen altijd ons best om onze gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Dit doen we door ons flexibel op te stellen en ons altijd aan te passen aan de situatie. Prettige service is namelijk voor iedere gast anders. Bij elk evenement staat er daarom een eventmanager met bevlogen team klaar. Zij bespreken met u hoe ze uw eisen en wensen het beste kunnen invullen. Zo helpen zij u om van de dag een groot succes te maken.
 • Omgeving
  Onze boerderij is op zichzelf al een lust voor het oog, maar de combinatie met het Utrechtse groen eromheen tilt dit naar een nog hoger niveau. De kleurrijke omgeving en de golfbaan die naast onze locatie ligt doen onze gasten even denken dat zij zich in een natuurgebied bevinden, terwijl zij eigenlijk vlakbij de grote stad zijn.
 • Sfeer
  Het is niet gemakkelijk om de sfeer van onze locatie in woorden uit te drukken. Dat komt omdat sfeer meer is dan wat u met uw ogen kunt zien. Het gaat ook om wat u hoort, proeft, voelt en ruikt. Al uw zintuigen samen nemen de verschillende indrukken op en combineren dit met hetgeen u aan het doen bent. Zo ontstaat er een gevoel van sfeer. We spelen hierop in door een complete beleving te bieden die onze bezoekers in staat stelt zelf hun ideale sfeer te creëren.
 • Bereikbaarheid
  Hoewel onze locatie een landelijke uitstraling heeft en midden tussen het groen ligt, bent u binnen de kortste keren bij ons gearriveerd. Onze locatie ligt op tien minuten rijden vanuit het centrum van Utrecht. Daarnaast liggen ook Houten en Bunnik op een steenworp afstand. Wanneer u aankomt kunt u direct gebruik maken van onze gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor reizigers met het openbaar vervoer is het wellicht nog gemakkelijker, station Lunetten ligt namelijk op loopafstand.
 • Keuken
  Als laatste maar zeker niet de minste benoemen we graag onze professionele keuken. Hier bereidt ons personeel heerlijke gerechten, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van producten uit de streek. Culinaire verrassingen die aansluiten op het seizoen en thema diners naar uw voorkeuren zijn dan ook geen enkel probleem. Traditioneel dineren of juist een walking dinner, bij Mereveld vindt u het allemaal.

Ervaring met verschillende evenementen

Mogelijkheden en prikkelingen voor uw zintuigen spreken altijd tot de verbeelding, maar de meest bijzondere evenementenlocaties blinken tegelijkertijd uit in ervaring en expertise. Bij Mereveld kunt u dan ook rekenen op een schat aan ervaring. We mochten al vele verschillende evenementen organiseren met uiteenlopende thema’s, eisen en wensen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

Al deze evenementen hebben bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van onze service, die keer op keer een stukje beter werd. Er bestaat dan ook geen enkel evenement waar wij niet op voorbereid zijn.

Hoor het van onze bezoekers

De opgebouwde ervaring en doorontwikkeling van onze service kon alleen plaatsvinden wanneer wij naar onze bezoekers luisterden. We vinden dan ook niet dat u ons op ons woord hoeft te geloven wanneer we aangeven een bijzondere evenementenlocatie te zijn. U vindt hieronder een greep uit de recensies die onze gasten schreven over hun bezoek aan Mereveld.

Tom
‘’Mooie en intieme eventlocatie in Utrecht. Vele mogelijkheden aanwezig hier. Genoeg parkeerplaatsen aanwezig op het terrein van Mereveld. Het personeel was aardig en netjes.’’

Anastasia
‘’Vijf sterren voor deze locatie! Boerderij Mereveld ziet er niet alleen mooi en gezellig uit, je wordt ook echt verwend. Goed verzorgd buffet, hapjes en drankjes. En nog: super vriendelijke medewerkers die mee denken!’’

Uiteraard kan niet iedere beoordeling uit enkel complimenten bestaan. Zo was er eens een vrouw die de snelste route vanaf het station naar onze locatie niet had kunnen vinden, waardoor zij een stuk langer onderweg was geweest. We vinden het belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. Zodoende hebben we de bewegwijzering aangepast, zodat dit voor toekomstige bezoekers niet meer kon gebeuren. Zo blijven we altijd werken aan onze service!

Maatschappelijk verantwoord

Bij Mereveld kijken we verder dan onszelf en de evenementen die we voor onze gasten verzorgen. Dit valt onder de noemer van maatschappelijk verantwoord ondernemen(MVO), maar zit vooral ingebakken in de organisatie. Om hier een complete invulling aan te geven hebben we ons bedrijf laten certificeren door de relevante organisatie in onze branche: Green Key. Zij geven drie verschillende niveaus van MVO certificaten uit in maar liefst 56 landen. We zijn er trots op dat we het hoogste certificeringsniveau mochten ontvangen: Green Key Goud.

Onze invulling

Die certificering verkregen we door onder anderen zuinig om te gaan met ons water- en energieverbruik. Daarnaast gaan we zorgvuldig om met onze afvalverwerking en wordt er zoveel mogelijk afval van elkaar gescheiden. In de keuken staat extra zuinige apparatuur en we winnen een deel van onze warmte terug die voor de klimaatbeheersing wordt gebruikt. Verder zijn er nog allerlei kleine maatregelen te vinden op onze locatie, zoals waterbesparende kranen en lichtsensoren. Tot slot stimuleren we de lokale economie door biologische en erkende streekproducten te serveren. Deze manier van werken blijven we uitbreiden waar mogelijk, zodat we nog veel langer kunnen genieten van het Utrechtse groen om ons heen.

Een echt bijzondere evenementenlocatie

We hopen u een beeld te hebben gegeven van de manieren waarop we van Mereveld een bijzondere evenementenlocatie hebben gemaakt. Toch is er maar één manier om hier zelf achter te komen, namelijk door het zelf te komen ervaren! U bent dan ook altijd meer dan welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie.

Wellicht organiseert u in de toekomst een zakelijk evenement, zoekt u een geschikte trouwlocatie of bent u van plan een familiereünie te houden. De mogelijkheden zijn er en we bespreken graag met u hoe we dit kunnen invullen. Wilt u hier een afspraak voor maken? Neem dan contact met ons op. We helpen u dan graag verder!