Mereveld, vergaderen in het groen

Ken jij de evenementenlocatie Mereveld al?
De recent verbouwde boerderij gelegen tussen de A12, A27 en A28 nabij het centrum van Utrecht? Nog niet?
In dit artikel vertellen we je graag welke mogelijkheden er zijn!

Evenementen buiten de deur

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor het organiseren van een evenement buiten de deur: je wilt een inspirerende omgeving, je hebt iets bijzonders te vieren of wilt kennis delen met een grote groep mensen waarvoor op kantoor geen ruimte beschikbaar is. Bij Mereveld begrijpen we dit maar al te goed en helpen we graag met de organisatie van jouw evenement. Of dit nou een vergadering, congres, bedrijfsfeest of receptie is: wij helpen graag jouw samenzijn tot een succes te maken!

Een exclusieve eventlocatie

Met de recente verbouwingsprojecten zijn er in de boerderij drie evenementenlocaties gecreëerd.  Ieder locatie heeft zijn eigen faciliteiten als entree, garderobe, toiletten, personeel en terras. Alleen de gratis parkeergelegenheid wordt gedeeld. De ruimten Koetshuis en Achterhuis beschikken over staldeuren die de ruimten kunnen scheiden: hierdoor wordt een ruimte voor de culinaire momenten en voor het plenaire gedeelte gecreëerd. Het Voorhuis beschikt over twee extra ruimten: de Schuur en In de Nok. Een perfecte locatie voor subsessies. Organiseer je meerdere workshops of verwacht je een grote groep mensen? Dan koppelen we alle locaties en ontstaat er de mogelijkheid de gehele boerderij exclusief af te huren.

Wij ontzorgen je

De zalen in evenementenlocatie Utrecht Mereveld zijn allemaal voorzien van de gemakken die je mag verwachten zoals comfortabele stoelen, technische middelen en temperatuurregeling. Extra benodigdheden als flipovers, geschenken voor gastsprekers of muzikale invulling organiseren wij graag voor je. Op de dag zelf zal de eventmanager met zijn bevlogen team je gedurende het evenement bij staan voor al je wensen en vragen. We beschikken over een eigen keuken waarin onze chef en zijn team allerlei culinaire versnaperingen maakt. Een lunch, diner of feestavond? Het keukenteam staat voor je klaar.

Een inspirerende locatie

Mereveld ligt nabij het centrum van Utrecht op een steenworp afstand van Houten en Bunnik. De boerderij ligt tussen het Utrechtse groen met de golfbaan als buurman. Onze historische, landelijke locatie samen met het trendy design vormt de perfecte omgeving om nieuwe inspiratie op te doen en met je gasten tot prachtige resultaten te komen.  Of je nu gaat voor het recent compleet verbouwde Voorhuis, sfeervolle Achterhuis of stijlvolle Koetshuis: wij helpen graag je bijeenkomst tot het perfecte inspiratiemoment te maken!

Nieuwsgierig geworden? Vraag de brochure met een overzicht van de mogelijkheden hier  aan of maak een afspraak voor een bezichtiging via 030-2514780. Wij ontvangen je graag met een heerlijk kopje koffie of thee!